Hyvinkää

Hinauspalvelu Hyvinkää – apua jopa 15-30 minuutissa

Soita 040 730 95 55

Hinauspalvelu Hyvinkäällä nopeasti. Soita Hyvinkään Hinausavun hinauspalvelun ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Luotettava Falck Hyvinkään hinauspalvelun ammattilainen
Perheyritys vuodesta 1998
Tilaa hinaus näppärästi sähköisesti

Näin pyydät hinauspalvelun nopeasti apuun Hyvinkäällä

Hinauspalvelun tilaaminen Hyvinkäällä on helppoa ja yksinkertaista. Hyvinkään Hinausapu Oy päivystää 24h numerossa ☎ 040 730 95 55 tai tee 📱 digitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Hyvinkäällä noin 15-30 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Hyvinkään alueella

Kun takana on vierailu Hyvinkään Jätinhaudalla, mutta auto ei käynnisty, voi vika olla tyhjenneessä akussa. Kutsu paikalle Hyvinkään Hinausapu, joka lataa akun tarvittaessa ja matka pääsee jatkumaan nopeastikin!

Jos suuntana on Hyvinkään kirkko, mutta rengas on tyhjentynyt, ovat kalliit neuvot tarpeen. Kutsu paikalle asiantuntija, joka korjaa tai vaihtaa renkaan ja tuo tarvittaessa paikalle vuokravararenkaan!

Kun matka vie kohti Suomen Rautatiemuseota, mutta auton renkaassa on ruuvi, täytyy auto pysäyttää siihen paikkaan. Hyvinkään Hinausapu on tapahtumapaikalla nopeasti ja korjaa tilanteen!

Jos osoitteena on Arolampi, Nukari, Erkylä tai Kytäjä ja auton merkkivalo palaa, ei murheen kanssa kannata jäädä yksin. Kutsu Hyvinkään Hinausapu paikalle ja jätä murhe ammattilaisen hoidettavaksi!Tarjoamme hinaus- ja tiepalvelua ympäri vuorokauden. Olemme täyden palvelun hinausliike ja tarjoamme ojastavetoa, apuvirtaa, renkaanvaihtoa, tankkauspalvelun, sijaisauton vuokrauksen ja ajoneuvon välivarastoinnin. Järjestämme paikalle sijaisauton ja palvelemme henkilöautojen, pakettiautojen ja moottoripyörien kuljettajia.Asiakkaitamme palvelee nykyaikainen ja korkealaatuinen hinauskalusto, johon kuuluu kaksi autoa. Tulemme apuun vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Hinauspalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 040 730 95 55 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 101 €)

Hinauspalvelun hinta Uudellamaalla alkaen 101 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso hinauspalvelun hinta tai soita 040 730 95 55

Ota yhteyttä
Soita 040 730 95 55 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Hyvinkään Hinausavun kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Uudenmaan korjaamot.

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Hyvinkään Hinausapu Oy 24h numeroon 040 730 95 55 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille

Hinauspalvelu Hyvinkäällä kaikille ajoneuvoille

Hyvinkään Hinausapu Oy:n ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että hinauspalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Uudellamaalla sinua auttaa 1 Hyvinkään Hinausapu Oy:n hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 2 hinausautoa ja 1 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Hyvinkään alueella.

Toiminta-alue

Hyvinkää Mäntsälä Riihimäki Loppi

Hyvinkällä ja lähiympäristössä sinua auttaa

Person placeholder
Pentti Veikkanen
Yrittäjä
040 730 95 55