Loppi

Hinauspalvelu Loppi – apua jopa 25-50 minuutissa

Soita 040 730 95 55

Hinauspalvelu Lopella nopeasti. Soita Hyvinkään Hinausavun hinauspalvelun ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Luotettava Falck Lopen hinauspalvelun ammattilainen
Perheyritys vuodesta 1998
Tilaa hinaus näppärästi sähköisesti

Näin pyydät hinauspalvelun nopeasti apuun Lopella

Hinauspalvelun tilaaminen Lopella on helppoa ja yksinkertaista. Hyvinkään Hinausapu Oy päivystää 24h numerossa ☎ 040 730 95 55 tai tee 📱 digitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Lopella noin 25-50 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Lopen alueella

Kun tie vie kohti Loppia ja Räyskälän lentokenttää, mutta rengas on puhki, ei matkaa voi jatkaa. Kutsu apuun Hyvinkään Hinausapu, joka vaihtaa tai korjaa renkaan ja auttaa pulaan jääneen matkailijan jatkamaan matkaa!

Jos suuntaa on Iso-Melkuttimen järvi ja merkkivalo alkaa palaa, ei hätä ole yleensä suuri. Asia kannattaa kuitenkin tarkistaa ja hoitaa pois mahdollisimman pian ja ammattilainen voi auttaa siinä!

Jos reitti kulkee pitkin Kantatie 54:ää, mutta pysähdyksen jälkeen auto ei käynnisty, on ongelma todellinen. Soita paikalle Hyvinkään Hinausapu ja anna asiantuntijan ladata auto tai hinata se korjaamolle ja jatka matkaa tarvittaessa paikalle tuotavalla vuokra-autolla!

Kun matkan päämäärä on Hunsala, Läyliäinen tai Vojakkala, mutta kytkin on rikki, on tauon ottaminen välttämätöntä. Kutsu meidät paikalle ja varmistamme ja turvaamme matkan jatkumisen!Tarjoamme hinaus- ja tiepalvelua ympäri vuorokauden. Olemme täyden palvelun hinausliike ja tarjoamme ojastavetoa, apuvirtaa, renkaanvaihtoa, tankkauspalvelun, sijaisauton vuokrauksen ja ajoneuvon välivarastoinnin. Järjestämme paikalle sijaisauton ja palvelemme henkilöautojen, pakettiautojen ja moottoripyörien kuljettajia.Asiakkaitamme palvelee nykyaikainen ja korkealaatuinen hinauskalusto, johon kuuluu kaksi autoa. Tulemme apuun vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Hinauspalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 040 730 95 55 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 101 €)

Hinauspalvelun hinta Uudellamaalla alkaen 101 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso hinauspalvelun hinta tai soita 040 730 95 55

Ota yhteyttä
Soita 040 730 95 55 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Hyvinkään Hinausavun kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Uudenmaan korjaamot.

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Hyvinkään Hinausapu Oy 24h numeroon 040 730 95 55 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille

Hinauspalvelu Lopella kaikille ajoneuvoille

Hyvinkään Hinausapu Oy:n ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että hinauspalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Uudellamaalla sinua auttaa 1 Hyvinkään Hinausapu Oy:n hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 2 hinausautoa ja 1 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Lopen alueella.

Toiminta-alue

Hyvinkää Mäntsälä Riihimäki Loppi

Hyvinkällä ja lähiympäristössä sinua auttaa

Person placeholder
Pentti Veikkanen
Yrittäjä
040 730 95 55