Riihimäki

Tiepalvelu Riihimäki – apua jopa 15-30 minuutissa

Soita 040 730 95 55

Tiepalvelu Riihimäellä nopeasti. Soita Hyvinkään Hinausavun tiepalvelun ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Luotettava Falck Riihimäen tiepalvelun ammattilainen
Saat tekstarilla linkin, jonka kautta voit seurata tilauksen etenemistä
Varmistamme, että päiväsi jatkuu helpottuneena

Näin pyydät tiepalvelun nopeasti apuun Riihimäellä

Tiepalvelun tilaaminen Riihimäellä on helppoa ja yksinkertaista. Hyvinkään Hinausapu Oy päivystää 24h numerossa ☎ 040 730 95 55 tai tee 📱 digitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Riihimäellä noin 15-30 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Riihimäen alueella

Kun auto ei käynnisty ja tavoitteena olisi saavuttaa Riihimäki ja Suomen lasimuseo, voi vika olla akussa, jolloin asia on helppo korjata. Soita paikalle Hyvinkään Hinausapu, joka lataa akun ja päästää sinut pulasta!

Jos takana on käynti Metsästysmuseossa, mutta ikävästi avaimet ovat lukitussa autossa, on ovien avaaminen omin keinoin hankalaa ja kallista. Pyydä ammattilainen paikalle ja ovet saadaan auki keinolla tai toisella!

Kun suuntana on Riihimäen keskuskirkko, mutta kytkin menee rikki, jää matka kesken. Tällöin ammattilainen voi hinata auton korjaamolle ja tuoda tarvittaessa paikalle vuokra-auton!

Jos suuntana on Arolampi, Erkylä tai Herajoki, mutta matka keskeytyy kun auton tankkiin päätyy väärää polttoainetta, tulee pysyä rauhallisena. Soita Hyvinkään Hinausapu paikalle ja ammattilainen hoitaa ongelman niin, ettei lisävahinkoja pääse tulemaan!

Tiepalvelua Riihimäellä tarvitaan usein näissä tilanteissa:

  • auto ei käynnisty
  • auton akku on tyhjentynyt
  • auton rengas on puhki tai rikki
  • polttoaine on lopussa
  • auton avaimet ovat sisällä lukitussa autossa
  • autoon on tankattu väärää polttoainetta

Asiakkaitamme palvelee nykyaikainen ja korkealaatuinen hinauskalusto, johon kuuluu kaksi autoa. Tulemme apuun vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Tiepalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein tiepalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 040 730 95 55 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 101 €)

Tiepalvelun hinta Uudellamaalla alkaen 101 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso tiepalvelun hinta tai soita 040 730 95 55

Ota yhteyttä
Soita 040 730 95 55 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Hyvinkään Hinausavun kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Uudenmaan korjaamot.

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Hyvinkään Hinausapu Oy 24h numeroon 040 730 95 55 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille

Tiepalvelu Riihimäellä kaikille ajoneuvoille

Hyvinkään Hinausapu Oy:n ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että tiepalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Uudellamaalla sinua auttaa 1 Hyvinkään Hinausapu Oy:n hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 2 hinausautoa ja 1 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Riihimäen alueella.

Toiminta-alue

Hyvinkää Mäntsälä Riihimäki Loppi

Hyvinkällä ja lähiympäristössä sinua auttaa

Person placeholder
Pentti Veikkanen
Yrittäjä
040 730 95 55