Mäntsälä

Hinauspalvelu Mäntsälä – apua jopa 30-60 minuutissa

Soita 040 730 95 55

Hinauspalvelu Mäntsälässä nopeasti. Soita Hyvinkään Hinausavun hinauspalvelun ammattilaiselle ja saat parhaat neuvot.

Luotettava Falck Mäntsälän hinauspalvelun ammattilainen
Perheyritys vuodesta 1998
Tilaa hinaus näppärästi sähköisesti

Näin pyydät hinauspalvelun nopeasti apuun Mäntsälässä

Hinauspalvelun tilaaminen Mäntsälässä on helppoa ja yksinkertaista. Hyvinkään Hinausapu Oy päivystää 24h numerossa ☎ 040 730 95 55 tai tee 📱 digitilaus.

Hinausauto tai tiepalveluauto saapuu apuun Mäntsälässä noin 30-60 minuutissa. Tilausseurannalla näet reaaliaikaisesti milloin apu on tulossa  ja milloin autosi on viety korjaamolle.

Kotona tai matkalla – hinauspalvelua Mäntsälän alueella

Jos auton akku on tyhjä Mäntsälän kirkon pihassa, on syynä usein esimerkiksi palamaan jäänyt valo tai talvinen lämpötila. Kutsu tällöin paikalle Hyvinkään Hinausapu, joka lataa akun ja varmistaa matkan jatkumisen!

Kun suuntana on Alikartano, mutta rengas on puhki, tulee matkaan mutka. Kutsu apua paikalle ja matka voi jatkua renkaan korjauksen tai vaihdon jälkeen nopeastikin!

Jos osoitteena on Mäntsälän kirkonmäki, mutta auton ovet ovat jäässä, ei paikalta poistuminen onnistu suunnitelmien mukaan. Soita paikalle ammattilainen ja ovet saadaan sulamaan näppärästi!

Kun tie vie kohti Nummista, Sääsjärveä tai Sälinkää, mutta auto sammuu kesken ajon, ei hätä ole tämän näköinen. Kutsu meidät paikalle ja katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä!Tarjoamme hinaus- ja tiepalvelua ympäri vuorokauden. Olemme täyden palvelun hinausliike ja tarjoamme ojastavetoa, apuvirtaa, renkaanvaihtoa, tankkauspalvelun, sijaisauton vuokrauksen ja ajoneuvon välivarastoinnin. Järjestämme paikalle sijaisauton ja palvelemme henkilöautojen, pakettiautojen ja moottoripyörien kuljettajia.Asiakkaitamme palvelee nykyaikainen ja korkealaatuinen hinauskalusto, johon kuuluu kaksi autoa. Tulemme apuun vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden.

Hinauspalvelun hinta

Minulla on vakuutus

Vakuutus korvaa usein hinauspalvelun ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Soita 040 730 95 55 niin tarkistetaan  vakuutuksen sisältö.

Maksan itse (alk. 101 €)

Hinauspalvelun hinta Uudellamaalla alkaen 101 euroa. Säästä kymppejä valitsemalla ajankohta ruuhka-ajan ulkopuolelta. Katso hinauspalvelun hinta tai soita 040 730 95 55

Ota yhteyttä
Soita 040 730 95 55 tai tilaa verkossa. Autamme mielellämme. Kysyminen on ilmaista.
Saat aikataulun
Saat aikatauluarvion Hyvinkään Hinausavun kuljettajalta. Pysyt ajantasalla tilausseurannalla.
Nopeasti apua
Voit jäädä odottamaan ajoneuvon luokse tai jatkaa matkaa esim. taksilla. Neuvomme sinua.
Parasta palvelua
Ajoneuvosi korjataan paikalla tai se viedään korjaamolle. Tunnemme hyvin Uudenmaan korjaamot.

Minulla on vakuutus, miten toimin?

Hinaus lähimmälle korjaamolle tai korjaus tienpäällä voi olla täysin maksutonta. Sinun ei tarvitse maksaa mitään, vaan laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi. Soita Hyvinkään Hinausapu Oy 24h numeroon 040 730 95 55 niin tarkastamme vakuutuksesi sisällön.

Kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaille

Hinauspalvelu Mäntsälässä kaikille ajoneuvoille

Hyvinkään Hinausapu Oy:n ammattilaiset tietävät millainen hinaus- tai tiepalveluauto soveltuu parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Tällä voidaan varmistaa, että hinauspalvelu sujuu mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.

Uudellamaalla sinua auttaa 1 Hyvinkään Hinausapu Oy:n hinaus- ja tiepalvelun ammattilaista. Käytössämme on 2 hinausautoa ja 1 tiepalveluautoa.

Mopot, mopoautot, moottoripyörät, traktorimönkijät, henkilöautot, pakettiautot sekä raskaan kaluston ajoneuvot pelastetaan kokemuksella ja ammattitaidolla Mäntsälän alueella.

Toiminta-alue

Hyvinkää Mäntsälä Riihimäki Loppi

Hyvinkällä ja lähiympäristössä sinua auttaa

Person placeholder
Pentti Veikkanen
Yrittäjä
040 730 95 55